OPINIA Dainese TRQ-Tour Gore-Tex

NOWOŚĆ Kufer Centralny SHAD SH59X

NOWOŚĆ Spidi Allroad H2Out

NOWOŚĆ Crash pady przedniej osi CSP

NOWOŚĆ Revit Outback 3

NOWOŚĆ Klocki hamulcowe RMS

OPINIA Ozone Duke

OPINIA LS2 FF353 Rapid

OPINIA Seca Hyper

OPINIA Yamaha R1 RN09 (2002-2003)

OPINIA Yamaha R1 RN09 (2002-2003)
Mamy już 18067 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

NAJNOWSZE
OPINIE

5

Dainese TRQ-Tour Gore-Tex
5

Ozone Duke
9

LS2 FF353 Rapid
9

Seca Hyper
9

Yamaha R1 RN09 (2002-2003)

news
room

NA
FORUM



1
Ostatni post przez: Geralt, dnia: 2020-09-21

1
Ostatni post przez: Patryk, dnia: 2020-09-19

4
Ostatni post przez: agrzes, dnia: 2020-09-13

10
Ostatni post przez: wojtek, dnia: 2020-09-11

15
Ostatni post przez: wojtek, dnia: 2020-09-11

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
7
4

zamontowane do Bmw R1250gs pływają pow 150km/h,sprawdzony motocykl serwisowo bez zastrzeżeń. Poprzednio były Michelin Annake3...
14
2

Widze ogłoszenia w necie, że przerobiaja ludzie...
3
1

Zakładając że jeździsz codziennie motorem, śpisz w namiocie codzinnie w innym miejscu. I codziennie rano...
7
1

Gdzie można kupić szybę.
10
1

Czy ktoś wie czy RX One ma alternator, czy iskrownik?
7
1

Jak zachowuje się powłoka lakierowa matowa czy trudna w utrzymaniu
8
1

Witam, Od zawsze jeżdżę nakedami i gdyby nie wiatr na trasie pewnie nie myślałbym o zmianie,...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

26


Wrz

26


Wrz
Zlot motocyklowy Lubliniec 2020
Województwo Śląskie

26


Wrz

26


Wrz

27


Wrz

27


Wrz

27


Wrz

30


Wrz




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 09-13-2020   DK 63 Radzyń Podl.
› 07-11-2020   Most Stacha
› 07-11-2020   Most Stacha
› 06-10-2020   Fajna trasa z Fajnymi widoczkami jak i winklami
› 05-22-2020   Szklarska Poręba - Jakuszyce.
› 08-08-2019   Rumunia 2019
› 08-03-2019   Mosina - Kórnik
› Nowe zdjęcia miejsc

Muzeum Zimnej Wojny w Podborsku

Muzeum Zimnej Wojny w Podborsku

Jezioro Świerklaniec

Yacht Klub Polski - Bielsko

Yacht Klub Polski - Bielsko

Punkt widokowy na Słowacji

Punkt widokowy na Słowacji

Punkt widokowy na Słowacji

Punkt widokowy na Słowacji



Najnowsze opinie
5
09.25.2020

Posiadam te buty dwa sezony zrobiłem w nich jakieś 30tys km użytkowane cały rok w UK ogólnie buty super wygodne fajna regulacja dobra ochrona miałem dwie opcierki niestety po jednym roku membrana zaczęła przepuszczać wodę i po 30min w deszczu paluchy są mokre po goretexie i tej cenie spodziewałem się lepszej trwałości do tego po kilku minutach jazdy zamek w jednym bucie zjeżdża do połowy ja daje im 5/10 nie kupiłbym ich po raz drugi




5
09.24.2020

Kurtka solidna w dobrej cenie. Ochraniacze wysypały się po 5 latach użytkowania. Można kupić zamienniki. Poz tym nic się nie rozpruło, odpadło. Faktycznie wentylacja zerowa w upalne dni grzeje niemiłosiernie, za to w chłodne jest naprawdę przyjemnie. Dobrze dopasowana, posiada kilka ściągaczy i można ja odrobinę jeszcze dopracować.
Polecam




9
09.24.2020

Nie ma co narzekać za taka kasę. Przymierzałem również drogie kaski i ten okazał się najwygodniejszy dlatego go kupiłem. Jest lekki i w moim doznaniu dość cichy. Wadą jest mocno parująca szyba w chłodne dni i tylko dwie pozycje uchylenia. Tak wiem nie powinno jeździć się z uchylona szybą. Ale tylko tedy coś widać. Zjawisko to znika przy wyższej prędkości. Po przejechaniu razem całego sezonu ok 5tyś km nic nie pękło i nie odpadło. Szybka nie porysowała się, a powloką lakiernicza ładnie trzyma.
Ogólnie mogę go polecić.




9
09.24.2020

Buty nosze 3 sezony. Bardzo dobre wykonanie i dizajn. Za ta cenę nie ma nic lepszego. Zamki działają, nic z nich nie odpadło Po pierwszym sezonie buty bardzo dobrze się rozchodziły i dopasowały do nogi. Uniwersalne w ciepłe i zimne dni. Nie wiem co z odprowadzaniem wody, jeszcze ich nie zalałem. Nie żałuje żadnej złotówki wydanej na zakup.
Szczerz polecam




9
09.24.2020

Motocyklem jeździłem dwa lata. W tym okresie padł alternator i zaczęły fiksować obroty. Alternator przewiniłem a falowanie znikło po wykasowaniu starych błędów w komputerze. Jest to bardzo proste i można sprawdzić czy motocykl miał coś grzebane. Prowadzenie bajka, hamulce katapultują w kosmos dwa razy uratowały mi życie. Bardzo dobry duł. Po przejechaniu się rn12 czuć różnice. Rn 12 trzeba bardziej kręcić. Odrobinę szumiał kosz sprzęgłowy, drugi bieg nie wypadała. Spalanie na poziomie 5.8 l. Jakoś wykonania bardzo dobra, można przyczepić się do grubości lakieru który bardzo się rysuje. Zmieniłem ja na zx9r z 2002r ze względów finansowych.
Maże o powrocie do R1rn09 bo zx9r to padaka i kropka.




5
09.24.2020

Witam
Zx9r zakupiony pięć lata temu od znajomego z przebiegiem 58 tys . Porównując go z sportami z tego okresy, to wypada średnio. Zalety: niski koszt zakupu, tanie części zamienne które się przydają, niskie spalanie na poziomie 5.8 l, wygodna pozycja, brak elektroniki, prosta budowa, łagodne oddawanie mocy, mocne plastiki i powłoka lakiernicza, pełna regulacja zawieszenia, dobra ochrona przed wiatrem. Wady; rama oczywiście pękła w tym roku, jakość wykonania elementów mechanicznych to porażka, hamulce mimo 6 tłoczkowych działają dość słabo, spawy wyglądając jakby ktoś nasmarkał . Przy niepewnym wbijaniu biegów zdarza się miedzy luz. Jest to przypadłość która występowała także w pierwszym Z1000. Przy projektowaniu ramy używano chyba jakiejś kosmicznej technologi i materiału który to ja określam jaki gównolit. Miejscami ma grubość papieru.
Reasumując. Jest to motocykl dobry na pierwszy duży sprzęt. Przestrzegam jednak przed ramą.
Pozdrawiam i szerokości




10
09.24.2020

Zatyczki rewelacja - jeździłem w piankowych i takich plastycznych jak plastelina, ale tamte się szybko brudzą i nie ma gdzie ich trzymać. Motosafe Pro mam w fajnym etui i w zależności czy latam po mieście czy po trasie mogę dobrać odpowiedni filtr. Jeśli myślicie że zatyczki eliminują kompletnie hałas to jesteście w błędzie, ale to właśnie jest ich największa zaleta. Czujemy że nic nam nie umyka - wszystko słyszymy podobnie tylko zdecydowanie ciszej w przeciwieństwie do pianek, które odcinają nas od wszystkiego. Można w nich nawet rozmawiac tylko trzeba głośno krzyczeń :D POLECAM KAŻDEMU.




10
09.23.2020

Daję dychę, ponieważ akumulator o oznaczeniu YTX12-BS w mojej SV dopiero dzisiaj wyzionął ducha. Motocykl mam od ponad 6 lat i kupiłem go już z tym akumulatorkiem. Doładowywany jak należy, zawsze po zimie odpalane za pierwszym razem, nawet jak moto stało miesiąc (w ciepłe pory) w garażu, odpalał od strzała mimo tych ponad 6 lat na karku. Myślę, że to super wynik. Dziś niestety podjechałem do pracy i już nie odjechałem, zero reakcji na przekręcenie kluczyka, a prostownik pokazuje napięcie 5V więc do utylizacji. :)




10
09.22.2020

Cena jest chyba najniższa na rynku, a kurtka jest nie do zdarcia. Noszę ją już ponad 6 lat i wiadomo, że nie wygląda już jak nówka sztuka, ale nic nie puszcza. Prawie wszystko trzyma mocno tak jak kiedy przyszło. Raz, mniej więcej 3 lata temu, musiałem wydać 30 zł na naprawy bo puścił mi szew łączący dwie warstwy na plecach na dole, ale tak to nie mam nic do zarzucenia.




9
09.22.2020

Witam jestem posiadaczem Daelima vl 125 daystar z 2017 roku, zakupiłem go tego roku z końcem kwietnia nówka prosto z salonu, do teraz to jest w 5 miesięcy najechałem nim prawie 13000 km głównie po pasmach górskich, ostatnio zrobiłem trzy dniową trasę gdzie pokonałem 1600 km, mieszkam w Świętochłowicach z kąd wybrałem się do kolegi do Bielska Białej z tamtąd udaliśmy w stronę Wilczego Szańca później do Gdańska i z powrotem do Świętochłowic. Mój Daelim spisał się rewelacyjnie nigdy mnie nie zawiódł ale żeby był bezawaryjny trzeba dbać aby olej i filtry wymieniać na czas. Jest to pierwszy mój motocykl i jestem z niego bardzo zadowolony ale już też robię kategorię A, czas przejść na wyższy level. Pozdrawiam i szerokości na drogach. LWG Świętochłowice




1
09.22.2020

Wcześniej po kilku jazdach dałem wysoką ocenę, ale po dłuższych przelotach z dużymi prędkościami jest po prostu tragedia. Nie da się dłużej jechać z prędkościami powyżej 160km/h. Szyba się wygina, a po długiej jeździe z taką prędkością nawet się odkształciła w jednym miejscu. NIE POLECAM NIKOMU tego szajsu, szkoda kasy i nerwów




1
09.21.2020

PANOWIE I PANIE nigdy więcej łańcuchów tej firmy cokolwiek tej firmy przebieg łańcucha 1000km i silnik remont zdjęcie mówi wszystko.

Andrzej
ale co ma łancuch do remontu silnika?






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Seca Jet II

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






MV Agusta Turismo Veloce

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Naxa S25

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Ixon Sparrow

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Alpinestars Stella Largo

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Held Titan RR

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Rukka AirventuR

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0