NOWOŚĆ Honda MSX 125 Grom 2021-

NOWOŚĆ Interkom BT G6

NOWOŚĆ Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®
9
OPINIA HJC RPHA 90

NOWOŚĆ Adrenaline Draco Sport PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Hercules

NOWOŚĆ Adrenaline Orion PPE

NOWOŚĆ Adrenaline Spirit Lady PPE
8
OPINIA LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone
9
OPINIA Honda NC750X DCT

NOWOŚĆ Ducati Supersport
Mamy już 18173 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store

Najnowsze
  opinie 
2

HJC RPHA 90
8

LEXIN LX-B4FM 4 Way BT Interphone
9

Honda NC750X DCT
10

Suzuki DR 650 (1996-2012)
10

Shima Apex RS
news
room 

NA
FORUM



16
Ostatni post przez: Pietro, dnia: 2020-10-14

2
Ostatni post przez: KenvosBMW, dnia: 2020-10-14

10
Ostatni post przez: Klocuszek, dnia: 2020-10-06

2
Ostatni post przez: KenvosBMW, dnia: 2020-10-02

5
Ostatni post przez: JanekG, dnia: 2020-09-28

Nie znalazłeś swojego motocykla lub innego produktu w naszej bazie? Wpisz jego nazwę, a zostanie on dodany do bazy.

OPINIE O MOTOCYKLACH

Społeczność Moto Opinie
Najnowsze pytania
14
4

Założyłem kappa na parę dni, teraz patrzę tu przytarte tam ryski :(
14
1

Znalazłem czyjaś ciekawą trasę, chciałem ja zapisać żeby w przyszłym roku jej nie zapomnieć ale...
4
0

Dzień dobry jaka jest cena tych butów nowych ? i czy one są wodoodporne ?...
4
1

Witam zgubiłem kluczyk do moto i kupiłem nową stacyjkę tzn używana + EKU i jest...
23
3

Czy są tutaj jacyś fani motocyklowego URBEX-u i mogą podzielić się fajnymi miejscówkami w Mazowieckim?...
9
3

Maxi pomysł czym to zastąpić?
16
3

Myślałem o funkcji NFC, bo zdejmowanie rękawic i poszukiwania portfela żeby zapłacić na bramkach trochę...
Zdjęcia waszych motocykli

Nadchodzące zloty i wydarzenia

+ Dodaj wydarzenie/zlot › Zobacz wszystkie

24


Paź

07


Lis

11


Lis

13


Lis




Ciekawe miejsca i trasy motocyklowe Miejsca i trasy motocyklowe
EDYTOR TRAS

Zachęcamy do dzielenia się swoimi trasami z pomocą edytora. Możesz zaplanować trasę, dodawać zdjęcia, dzielić się z nią ze znajomymi i otrzymywać komentarze.

DODAJ TRASĘ
Wyślij z pliku KML

Najnowsze trasy
› 09-13-2020   DK 63 Radzyń Podl.
› 07-11-2020   Most Stacha
› 07-11-2020   Most Stacha
› 06-10-2020   Fajna trasa z Fajnymi widoczkami jak i winklami
› 05-22-2020   Szklarska Poręba - Jakuszyce.
› 08-08-2019   Rumunia 2019
› 08-03-2019   Mosina - Kórnik
› Nowe zdjęcia miejsc

Jastrząb-Kobben okręt podwodny typu 207 - Gdynia

Ścieżka w koronach Drzew - Tatry

Trasa 160 - Dobiegniew, Choszczno

Wieża ciśnień Śrem.

Wieża ciśnień Śrem.

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie

Pałac i muzeum Adama Mickiewicza w Śmiełowie



Najnowsze opinie
2
10.20.2020

Witam grupę,
w zeszłym roku czyli w połowie czerwca 2019 r. zakupiłem swój wymarzony kask HJC RPHA 90 piękny czarno zielony. Problem się pojawił gdy zaczął się rozpadać. Dostałem informację ze sklepu, że takie elementy jak wizjer,zapięcie w pasku oraz zapięcie szczęki nie podlegają gwarancji ale pojechał do dalszej analizy i w końcu zostały naprawione natomiast to, że mi po roku wyblakły elementy fluo to to nie podlega gwarancji. Czy ktoś się może spotkał z takim problemem? Jeżeli to nie podlega gwarancji to po co przepłacać??? Ogólnie z kasku byłem bardzo zadowolony i dla mnie był wentylowany OK, cichy i wygodny ale chciałem mieć czarno zielony a nie czarno biały.
Jeżeli tak ma to wyglądać to zamiast go zachwalać szczerze odradzam.
W/G mnie to krótki czas na takie niespodzianki.

Drzewo
Zmieniłem na 2 gwiazki :)

Wojtek
przepraszam gwiazdki powinny być 2 przeoczenie z mojej strony




8
10.20.2020

Rozpakowałem, wszystko ładne, solidne podzespoły głośniczki ciężkie, porządne.
Podłączyłem całość do kasku w jakieś 10min banalna instalacja wszystkie niezbędne rzeczy w zestawie. Uruchomienie, głośność mega niestety kompletny brak basu, ze względu na brak basu ustawienie głośności na max jest mega nieprzyjemne.

Testy:
maksymalna prędkość 170km/h rozmowa przez komórkę, osoba po drugiej stronie stwierdziła, że słyszy mnie tak samo bardzo dobrze i bez szumów jak przy 80km/h jedyne co to czasem przy mocnym przyśpieszeniu słychać było ryk silnika. Ja słyszałem rozmówcę bardzo dobrze pomimo wysokiej prędkości. Słuchanie muzyki spokojnie do 150km/h jestem zdumiony bo każdy straszył mnie, że przy 120 już będzie po rozmowach a o muzyce mogę zapomnieć.

Połączenie interkom - interkom:
Wziąłem od kumpla kask z seną 30K połączenie bez problemowe, do około 30m wszystko działało idealnie, dalej w senie zaczęło okropnie buczeć w głośnikach ledwo dało się zrozumieć co mówi ktoś po drugiej stronie w tym samym czasie w lexin idealnie słyszał senę. Po około 100m zerwana łączność.... Mega rozczarowanie, nie wiem jak będzie lexin z lexinem podobno testy mówią o super połączeniu do 700m... przy połączeniu z interkomem innej firmy totalna klapa.

Muzyka i rozmowy przez telefon - zdecydowanie polecam jest mega dobrze.
Interkom - interkom innej firmy - fatalnie.
Interkom - interkom tej samej marki - nie wiem, nie mam do stestów

Podaje sprzęt jakiego używam abyście mieli odniesienie:
Yamaha xj6 naked, tłumik akcesoryjny głośny. Kask szczękowy HJC RPHA 90






9
10.19.2020

Kupiłem nowy (2020) na początku sezonu.
Jeździ mi się nim tak cudownie że zrobiłem od maja do września 8700 km.
Wspaniała, cudowna, wdzięczna i uniwersalna maszyna, na co dzień i od święta.
Moc 55 koni nie powala na papierze ale w rzeczywistości uwierz że nie będziesz zniesmaczony, załamany, wkurzony, etc. etc.
Wystarczająca moc do bezstresowej jazdy a kiedy trzeba docisnąć to można się mocno zdziwić.
Eksploatacja i jej koszty to dosłownie śmiech na sali, to trzeba samemu doświadczyć, zużycie paliwa, symboliczne, biorąc pod uwagę pojemność pieca i masę maszyny.
Rozwiązania, jak schowek zamiast zbiornika (rzeczony znajdziesz pod siedzeniem pasażera), czy największa przyjemność, automatyczna skrzynia DCT, to rozwiązania które jestem absolutnie przekonany, będą powielane przez największych graczy moto.
Honda NC 750X DCT to moim zdaniem najbardziej uniwersalny motocykl na Świecie.
Znajdziesz w nim wszystko z każdej kategorii moto.
Ten motocykl nie ma prawa Cię zawieść, silnik (plotki mówią że to połóweczka jednostki z hondy jazz, odpowiednio spreparowana pod motocykl) jest nie do zdarcia, przebiegi 50-200 tyś. są faktem, wpiszcie na youtube "nc 750 160000 km"
Osobiście jestem zachwycony a koledzy z ekipy którzy są zadeklarowanymi konserwatystami manuali, zaczynają coś przebąkiwać "Ty, ten automat wcale nie głupi" Na dobicie przestawiam im skrzynie w tryb manualny "masz! jak chcesz manual! to masz!, tylko palcami wachluj, zamiast kopytem"
Dwóch już kupiło, trzeci się rozgląda.




10
10.19.2020

Nie do zajechania, szybko się rozpędza jak na swoją pojemność oraz moc, siodełko jest bardzo miękkie, zawieszenie się sprawdza w każdych warunkach, można jeździć w ciężkich terenach oraz po zwykłej ulicy, silnik bezawaryjny, bardzo mało spala




10
10.19.2020

Kombiak w sklepie leżał najlepiej, nawet lepiej niż alpna czy dainese. Wygodny, nie krępuje ruchów, wygląda porządnie. Do tej pory 2 wyjazdy na tor, bez szlifa, więc nie wiem jak z wytrzymałością w boju. Za taką cenę, to nie ma konkrecji. polecam!




10
10.18.2020

Daje 10 - najlepsza rzecz jaką MUSICIE KUPIĆ NA MOTO. Nie wiem czy akurat Alpine to najlepsze zatyczki na rynku i czy tańsze spisują się równie dobrze, ale zdecydowanie warto dla zachowania zdrowego słuchu. Powiem tylko że raz wróciłem się 10 km po zatyczki, bo nie dało się jechać - różnica jest ogromna.




2
10.17.2020

Kupiłem akumulator firmy Exide do Suzuki Bandit 650. Pierwszy padł już na koniec sezonu, po 3 miesiącach sklep po prostu dał mi drugi nowy. Szczęście, że zgłosiłem się z nim na koniec listopada a nie w trakcie sezonu mimo że rozładowywał się od września. Ten drugi co dostałem. Ww lutym to właśnie teraz zaczyna padać, sam się rozładowuje po tygodniu... Więcej już nie kupię tego szmelcu. Nie polecam




9
10.17.2020

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kask mam od kilku dobrych lat , przejechałem nim już 45 000 km.Jestem bardzo zadowolony pole widzenia bardzo dobre środek kasku bardzo miły w dotyku . Co do hałasu to muszę powiedzieć że jest cichy , raz miałem okazję spróbować kasku Airoh Rev 19 dla mnie porażka bardzo głośny.Co do minusów to powiem że skorupa kasku jest dosyć duża jeżeli chowam kask do kufra to zostaje niewiele miejsca na inne drobiazgi.Ja jeżdżę rozmiar XL. Podsumowując polecam ten kask.




10
10.16.2020

Bezawaryjna maszyna, w mieście jedziesz za autami bo ciężko się przecisnąć szczególnie z kuframi, za miastem bajka , lubi wyższe obroty




9
10.16.2020

3 lata użytkowania, zjechała pół Europy , w słońcu, deszczu, i nadal niezawodna. Bardzo dobry produkt. Czas najwyższy aby firma pomyślała nad nowymi modelami, na pewno się skuszę.




9
10.16.2020

Motocykl z duszą. Najpiękniejszy i najlżejszy w swojej pojemności.
Sama przyjemność z jazdy. Polecam wszystkim ceniącym sobie dobre osiągi i niezawodność.




9
10.16.2020

Miałem kawe 2004 jako pierwsze moto bardzo dobrze mi się jeździło
Teraz mam kawe 2006 i jest jeszcze lepsza, świetny wygląd, bardziej dopracowany, 136km co daje super frajdę z jazdy.






Oceń serwisy i sklepy w okolicy



Ostatnio dodane do oceny



Honda MSX 125 Grom 2021-

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Interkom BT G6

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Harley-Davidson® FXBB - Softail® Street Bob®

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Adrenaline Draco Sport PPE

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Adrenaline Hercules

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Adrenaline Orion PPE

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0






Adrenaline Spirit Lady PPE

Ocena użytkowników

Brak oceny



Liczba komentarzy

0