NOWOŚĆ Seca Mercury IV Lady

NOWOŚĆ Gogle Naxa G3

NOWOŚĆ IXS Glasgow

NOWOŚĆ SUOMY Tagvo

NOWOŚĆ VANUCCI VTH-2
10
OPINIA Spidi STR-5
10
OPINIA Honda XR 100R
9
OPINIA Yamaha XV 1900 Raider
10
OPINIA Nolan N70-2 X
10
OPINIA Shark Skwal

NOWOŚĆ Blokada tarczy Magnum
Mamy już 18201 opinii o produktach motocyklowych!

R E K L A M A
moto-opinie.info

Opinie Aktualności Miejsca i trasy
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store
Opinie
Pytania i dyskusje
Filmy
Testy i recenzje
Dodaj opinie


Honda NTV 650



Zdjęcia przedmiotu

1  

Honda NTV 650

(Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć)

Ocena
użytkowników 
9.18 / 10

(Na podstawie 17 opinii)

+NAPISZ SWOJĄ OPINIE


Krótki opis produktu




Ostatnie filmy

Dodaj film
Pytanie i dyskusje



Wasze zdjęcia


Dodaj zdjęcie

Opinie motocyklistów
Pozytywne: 94%
Neutralne: 6%
Negatywne: 0%


Gość


9
Pirania
02.07.2012 12:13:18

Świetna alternatywa dla początkujących. Bezawaryjne moto, doskonały napęd wałem kardana, Lekki ( 220 kg ) po wystartowaniu prowadzi się jak rowerek. Naprawdę dużo wybacza początkującemu motocykliście. Wygodny turystyk na rozpoczęcie przygody z dwoma kółkami. Dostępność i cena części jak najbardziej do przyjęcia. Do prędkości 110 km/h, spala poniżej 5 litrów paliwa. Silnik w układzie V, o pojemności 650 ccm i 50 KM mocy, w zupełności wystarcza na krótkie jak i długie wyprawy. Polecam :)

krzysztof 41
czesc mozecie mi doradzic jaki motocykl dla poczatkujacych jestem w trakcie prawka kat a,mam w domu 125 ale to za malo dla mnie chcialbym przesiasc sie na cos wiekszego czy taka ntv-a nie bedzie za duza dla mnie,jesli zdam mysle tak jazde do 120km/h troche wprawy musze nabrac.

Głosy: 20   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
qudlatyy
02.18.2013 18:51:11

Świetne moto dla początkujących, wybacza dużo błędów. Poza tym, ma niezłą moc i jest napędzany na wał, co jest dużym plusem. Kolejną zaletą jest bezawaryjność sprzętu. Pozycja za kierownicą jest wygodna, jednak przerwy co 2h wskazane :) Podoba mi się klasyczny wygląd NTVki oraz dźwięk, który jest zniewalający. Niestety mały promień skrętu trochę przeszkadza przy chowaniu moto w garażu, ile idzie przeboleć. Polecam

Hroza
Rex, NTV-ki mają wał kardana, koniec kropka, zarówno starsze Revere, jak i nowsze Deauville. Był jakiś wczesny wynalazek chyba RC31, który miał łańcuch, ale to już chyba biały kruk. Dla uproszczenia można przyjąć że NTV=kardan.

rex
Jaki wał? Na zdjęciach widzę łańcuch.

Głosy: 10   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
08.15.2013 19:34:02

Kapitalne moto. Pali tak śmieszne ilości że nic tylko latać w długie trasy. Bardzo łatwe w prowadzeniu, ale pozycja nienajlepsza do długiej jazdy(178cm wzrostu) co 100-150km trzeba roibić postoje by rozprostować nogi. Najbardziej rozczarowują hamulce.


Gość
kupiłem rewerke ntv 650 niema instrukcji nie wiem do czego służą niektóre przełączniki na kierownicy kobita sprzedała mi bo przyjaciel się uwolnił.proszę o info .Pozdrawiam Jurek

dgs
Hamulce są OK, wystarczy założyć przewody w oplocie stalowym (nie będę uprawiał kryptoreklamy więc nie podam firmy, ale ja mam założone te popularne w RP na przód + klocki hamulcowe dobrej firmy i różnica na plus jest b.wyraźnie odczuwalna).

bArtolini
Potwierdzam, śmieszne spalanie, no chyba ze lata sie do zamknięcia predkosciomierza, ale tak wtedy wypija 6,5 l/100. Szacun dla inżynierów Hondy, bo prędkość max sporo zanizyli w stosunku do osiaganej. Ale jak wcześniej wspomniano nie do tego zostało stworzone. Kapitalnie spisuje sie w mieście. Pancerny sprzęt i polecam każdemu. Byle by wacha byla w baku i aku naładowany odpala nieważne ile by stała.

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Jak, najbardziej polecam
11.12.2014 18:19:55

Miałem i żałuje że sprzedałem, faktycznie moto bardziej dla niższych wzrostem ,ja mam 183cm wzrostu i trzeba było robić postoje, chociaż może to tylko była kwestia przyzwyczajenia się. Moto świetne bo praktycznie proste i bezobsługowe, napęd przekładnią Kardana to duży plus,no i ten niezniszczalny silnik , mi na trasie spalał 4,3L przy prędkościach 90-100/h ,trochę szybciej 110-120 4,5L, szybciej da się latać ale te moto nie jest do tego stworzone. Mile wspominam Revere.

Głosy: 43   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Pełne zadowolenie
10.22.2015 21:49:30

Mam go od 3 lat, zmieniłem opony i klocki, wszystkie płyny i filtry- 0 awari, 0 problemów banalna i tania obsługa. Mam 187 cm wzrostu i waże 97 kg- moto swietnie sobie radzi. Jedynie na co mógłbym narzekać to kanapa

Głosy: 21   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Gość
11.14.2015 13:45:09

Koledzy czym się charakteryzuje krzywa sztyca pułki bo nie wiem czy kopać w tym żeby się dowiedzieć. Ogólnie super maszyna. Na trasie a z Wrocławia do nowego sącza powachała tylko 4,2 przy prędkości od 80 do 140 km/h.

Głosy: 15   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
7
o.k
09.13.2016 18:27:51

jeżeli będzie pierwszym lub drugim motocyklem to OK natomiast jako kolejny to w ramach lubianych przez kupującego zmian może być troche mało koni KM dwie osoby powiedzmy kierujący 90kg i kobieta 70kg oraz kufry i klopoty ze sprawnym szybkim wyprzedzaniem natomiast wszystko pozostale ok

Głosy: 5   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
honda ntv650 revere
10.30.2016 11:23:41

Znakomity motocykl,można powiedzieć pancerny.Wał kardana,silnik V brzmienie klasyczne i miodzio dla uszu.Wystarczająca moc,wygodny.Szukałem motocykla ,który by spełniał moje wymogi i znalazłem!

Głosy: 9   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Honda NTV 650 Revere '94
12.04.2017 23:00:28

To moje drugie moto Hondy. Wcześniej jeździłem na 125ce. Nie zawiodłem się po przesiadce. Bezawaryjna, wygodna. Gorąco polecam na pierwsze albo drugie moto. Łagodnie oddaje moc i jest przewidywalna. Małe spalanie trasa ok. 4.4 l/100km i miasto Wawa 5-5.5 w zależności od stylu jazdy i korków. Super sprawuje się w korkach i nadaje się świetnie do lekkiej turystyki. Wał kardana okazuje się niezastąpiony - wkońcu nie trzeba się bawić w smarowanie łańcucha co tydzień i kontrolę naciągu :D
Jeśli ktoś ceni sobie bezawaryjność, wygodę i niskie koszty utrzymania, gorąco polecam!

Głosy: 8   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
9
Świetny motockl
03.18.2018 15:50:40

Praktycznie bezobsługowy i bezawaryjny, niskie spalanie około 4,3/100 jak dobrze pamiętam, Vka no i kardan, szkoda że już nie robią takich solidnych motocykli.. Nigdy mnie nie zawiódł, maiłem go 5 lat.

Głosy: 2   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


9
Ntv czy cb500
08.24.2018 10:06:25


9
Ntv czy cb500
08.24.2018 9:52:07
Witam,
z uwagą przeczytałem Wasze fachowe opinie poniewaz stoje przed wyborem czy kupic Honde Ntv czy cb500? Motocykl potrzebuje na codzienne dojazdy (33km) autostrada do szkoly oraz na sporadyczne wypady na miasto lub gdzies tam.. byc moze raz/dwa razy w roku dluzsza trasa.. Zalezy mi na oszczednym spalaniu, bezawaryjnosci, a jezeli trafi sie naprawa to mozliwosci zrobienia jak najwiecej samemu. Chce jezdzic caly rok (o ile pogoda pozwoli). Wvzesniej jezdzilem na Klr 650. Mam 42 lata, 183 i 110 kg ( tak, wiem, mam nadwage 😉)
Oba motacykle maja podobne przebiegi i roczniki.
Co byscie obiektywnie polecali w moim przypadku i na co zwrocic uwage przy zakupie?
Z gory dziekuje 🙂

Gość
Ja uważam że NTV jest lepszym wyborem bo ma wał Kardana czyli jeśli chcesz latać codziennie to odpada Ci żmudna i brudna robota smarowania i napinania łańcucha. Dodatkowo masz większą pojemność i v-ke czyli lepszy moment od dołu. Owiewka potrzebna jest tu i tu jeśli chcesz pomykać autostradą. Spalanie podobne i częstotliwość czynności serwisowych także. Dodatkowo łatwiej będzie znaleźć zadbany egzemplarz.

Gość
Od tego masz forum lub Pytania do motocykla!

Głosy: -3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
10
Moto (prawie) idealne
09.05.2018 12:04:21

Siemanko,
Co mogę napisać o tym moto?
Łączy kilka najlepszych cech motocykli:
- prosta budowa i łatwe naprawy
- nie wysilona jednostka która jest nie do zdarcia, tylko wymieniać olej i filtry,
- chłodzenie wodą, więc w gorące dni się nie zagrzeje
- naked - najnormalniejsza i wygodna pozycja (mam 176)
- 190 licznikowe (okolo 175-180km/h) poleci
- 56 kuca nie powala, jednak Nm są już na dole
- dobry moment hamowania silnikiem
- piękny dzwięk silnika
- mimo toporności po kilku dniach używania można zamykać oponę
- wał korbowy, około setka oleju rocznie i zapominasz co to jest napęd
- tylne zawieszenie regulowane ręcznie bez narzędzi. Ustawia się je w około 10 sekund - coś pięknego
- wygląd - klasyczny naked z umięśnioną ramą, całkowicie odsłonięta tylna felga z jednej strony dodaje smaku, pojemy zbiornik 19 litrów, silnik V a nie jakaś szlifierka, dość szerokie opony na tamte czasy (produkcja od 86 roku), moto wąskie - idealne do miasta, po dodaniu szyby i kufrów można w dwie osoby wybrać się na trzy tygodnie jazdy
Minimalne spalanie to około 4,2/100 jak się jedzie jak emeryt, jak dajesz w kichę z plecaczkiem i towarem to i 10 wciągnie no ale coś za coś.
Generalnie świetne moto.
W mojej dawno owinął się licznik, ma już jakieś 160k km przejechane i nawet oleju nie bierze. (Sam się dziwię, bo to Honda).

No dobra, nie jest idealnie, wady (jeśli można tak powiedzieć):
- hamulce ma dość słabe, da się to zniwelować pamiętając o oponach, tarczy, żeby nie była z gównolitu i dobrych klockach.
- manewry parkingowe - trochę ciut za wcześnie dali ograniczniki, nie ma tragedii jak w sportach ale mogło być lepiej - idzie się przyzwyczaić.
- No dobra, jakby było tak z 80KM było by fajniej, chociaż źle nie jest. Z drugiej strony to norma, zawsze się chce więcej. :)

Gośćkdls
Dla tych co się zdecydują na NTV 650 RC 33, części zamienne tanie i duży wybór (dot. nowych części i z moto do przeszczepów), części w niskim przedziale cenowym, np. termostat w cenie 15zł od Daewoo TICO pasuje jak ulał. Moto jak się je ogarnie praktycznie bezawaryjne, lejesz wachę i jedziesz, odpala za tknięciem w każdą pogodę, dla mnie przy codziennych dojazdach do pracy sprawdza się idealnie.

Gizmo
PO wielu latach odstawienia moto na "półkę" (praca, rodzina)zapragnąłem powrotu do moto. W garażu stała moja od lat nieużywana Suzi GSX 1100F, niezbyt nadająca się do jazdy po mieście (277 kg masy). Wybór padł na NTV 650 Revere RC33 50KM, zacząłem szukać na necie i znalazłem moto z 1990 r ok. 50tys. przebiegu przywieziona z Niemiec niejeżdżona od 2012r. Cena niska, bo moto wymagało dużo pracy, akurat zjecie na wolny czas przez okres zimowy. Powiem tak nie zawiodłem się i nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na to moto i czasu poświęconego na odbudowę, faktycznie po tygodniu śmigania przypomniałem sobie, dawne czasy i jak wiele radości dają dwa kółka. Moto jest idealne na miasto i podmiejskie wypady -nie widzę żadnych wad, pali na dotyk, przy spokojnej jeździe 4 litry to max. Kupując egzemplarz z pierwszych lat produkcji trzeba się liczyć z wymianą tłumika (mój był tak skorodowany, że nie opłacało się spawać)ja kupiłem Delkevica za 100 GBP i wszystko gra i buczy-polecam szczerze to moto, to bardzo wdzięczny sprzęt.

Głosy: 12   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Pierwszy duży japończyk
03.11.2019 8:55:20

5-cio letnia NTV 650 była moim pierwszym motocyklem japońskiej produkcji o pojemności powyżej 125ccm po całej gamie różnych demoludów. Na owe czasy to był kosmos. Motocykl przyśpieszał, jak rakieta, prowadził się idealnie, a hamulce miał brzytwy. To jednak miało miejsce ponad 20 lat temu, a bezpośrednio przed nim jeździłem na Junaku M10. Miałem niedawno okazję znowu pojeździć identyczną NTV-ką. O dziwo trzydziestoletni motocykl z rocznika 1988 wciąż nie był pordzewiały, odpalał od strzała i właściwie technicznie nie można mu było wiele zarzucić. Czas i doświadczenie jednak wiele zmieniają z oceny motocykla. Na dziś powiedziałbym, że jest to średnio prowadzący się, niezbyt wygodny motocykl o przeciętnych osiągach. Oczywiście wciąż NTV zachowała swoje zalety: dobra jakość wykonania, napęd wałem, dosyć niewielki apetyt na paliwo, wystarczające osiągi itp. Wady ma dalej te same: miękki przód, dziwna pozycja za kierownicą, jak na spokojnego, użytkowego nakeda, cieżki dostęp do regulacji zaworów przedniego cylindra. Została też zapewne niefortunna pompa paliwa, która lubi się zawieszać. Dla spokoju właścicieli dodam, że o ile pamiętam to w przypadku awarii pompy paliwa dacie radę grawitacyjnie zasilić gaźniki o ile macie sporo paliwa w zbiorniku.

Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


10
Bardzo nie(d)oceniony motocykl
05.14.2020 18:08:53

Revere najpierw kupiłem z myślą o żonie. Wcześniej oboje lataliśmy na trampkach, ale dla niej TA był za wysoki więc wybór padł na Reverke. Dlaczego akurat Revere? Bo silnik V2, bo kardan i bo pancerna, bo jednostronny wahacz jest niesamowity, i trafiła nam się fajnie doposażona. Ogólnie pewnie nie napisze nic nowego, ale ten sprzęt jest taki że lejesz i jeździsz. Jedno jest pewnie, to nie jest moto dla wysokich jeźdźców. Jak masz więcej niż 185 cm to zapomnij o wygodzie ( Zresztą szczerze mówiąc po przesiądniėcie się z turystycznego Enduro jak Transalp albo Afryka na jakie kolwiek inne moto pojęcie wygody nabiera zupełnie innego sensu). Nie najlepiej też wypada małe koło 17 cali na naszych Polskich Koleinowatych drogach. Jak ktoś nigdy nie jeździł z dużym kołem z przodu czyli 19 albo nawet 21 cali, to nie będzie wiedział o czym mówię bo przy tak wielkich kołach koleiny i co po mniejsze dziury praktycznie nie istnieją widzisz że są na drodze ale nie walczy żeby ją ominąć po prostu się nad nimi teleportu jeż w przypadku Revere tak nie było. To spowodowało że zapragnąłem zmiany koła na większe No i założyłem z przodu koło 19 cali potem walczyłem dalej z zawieszeniem i hamulcami i finalnie motocykl zaczął wyglądać zupełnie inaczej. https://youtu.be/ptsjZ0v4SQY . Teraz z motocykla jestem naprawdę bardzo zadowolony. Zniknęło jego dawne bolączki niedomagania jak kiepskie prowadzenie po nienajlepszych drogach i słabe hamulce z powrotem musiałem się nauczyć używać dwóch palców do hamowania.

Głosy: 11   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
Mega fajne moto z minusem
05.31.2020 11:59:43

Bardzo fajne moto, 30 letni sprzęt który jest praktycznie bez awaryjny a serwis łatwo wykonać samemu. Dźwięk v2 jest super, wał kardana to mistrzostwo świata. Spalanie śmieszne, najwięcej łykneła 6,2 litra. Dla mnie idealny sprzęt na miasto.
Mocy brakuje na autostradzie, przy większych prędkościach ciężko dotrzymać tempa gropie jadącej 180 natomiast w mieście jest spoko.
Minus to trasa, bez owiewki powyżej 130 km/h urywa głowę ale to da się przeżyć, gorsze w moim przypadku przy dłuższej jeździe są zdrętwiałe nogi. Co do promienia skrętu to wystarczy lekko podpiłować ograniczniki :) i Hondzia jest zwinna

Z czystym sumieniem polecam, fajne moto na codzień z klasycznym wyglądem.

Głosy: 3   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
NTV 650 RC33 1994
06.11.2020 14:15:18

Nabyłem Hondę w czerwcu 2018.
Po ponad 35 latach niejeżdżenia na moto wybór padł na NTV. Wpłynęły na to opinie z internetu, no i się nie zawiodłem. Mam 171 cm 80 kg dla mnie jest bardzo wygodny.
Oszczędny przy normalnej jeździe do 90, 4-4,5 litra. Prawie bezobsługowy przez wał kardana. bardzo, dobry reflektor w nocy, łatwa regulacja zawieszenia przy jeździe w dwie osoby. Moc 60 KM wystarczająca kiedy trzeba szybko przyspieszyć. Manewrowanie w miejscu trochę trudniejsze w końcu 200 kg robi swoje, za to przy jeździe prowadzi się jak rower. Duża szyba dedykowana GIVI dobrze chroni przy szybszej jeździe + handbary na ręce. Hamulec tylny trochę słaby, przód OK. Przy ostrym hamowaniu mocno nurkuje. W czasie jazdy trochę czuć drgania całego motocykla, ale w końcu to V-ka więc o to chodzi. Dźwięk obłędny nawet z fabrycznym tłumikiem. Tym roku generalny remont gaźnika przez mikropęknięcia na membranach (koszt 360 za 2 szt). Przy odrobinie ogarnięcia mechaniki moto do obsługi we własnym zakresie. Zawsze można się podeprzeć manualem lub Yu......be.


Dołączone zdjęcia
Honda NTV 650
Honda NTV 650
Honda NTV 650
Honda NTV 650
Głosy: 7   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna
Gość


Prowadzenie
Osiągi
Wygoda
Zawieszenie
Hamulce
9
b.dobry wybor
08.22.2020 21:50:24

Dopiero co kupilem.wersja 1997r 50 konna ale po czyszczeniu gaznikow i regulacji zostal silnik odetkany i teraz jest pelne 60 kucy albo i ciut wiecej.Bardzo solidny sprzet,swietnie brzmi,dobrze sie zbiera z dolu,bardzo duzo zalet,moja sztuka przygotowanajest pod katem turystyki(3kufry duza szyba) ma tez wady a moze tylko jedna siedzenie nie wygodne i niskie ale to drobnostka(mam 194cm i daje rade)szczerze nie zaluje zakupu

Sambor
A czy Honda NTV jest mniejsza czy większa od bandita 600 ? Dłuższa, krótsza, bardziej napakowana czy smuklejsza, wyższa, niższa ?

Teodor
No powiem ci, że podziwiam możliwosci adaptacji. Ja już przy wzroście 173cm miałem na NTV-ce nogi mocno poskładane z dosyć niewygodnym kątem ugięcia kolan.

Głosy: 6   Przydatna opiniaPrzydatna Nieprzydatna opiniaNieprzydatna




OSTATNIO DODANE OPINIE


Spidi STR-5

Znakomite łapki, jakość pierwszorzędna, miękka skórka, nic nie uwiera, doskonały chwyt, czujesz jak byś ich nie miał na rękach, mocne ochra...

Honda XR 100R

BEST cross
Honda xr 100 /crf
my v/max is 94 km/h
best dirtbike/pit bike
shock 140mm ;/
shock is not good
I...

Yamaha XV 1900 Raider

Prowadzenie, jedzie jak czołg,stabilnie i konkretnie,dalekie trasy 500-700bez problemu ,wygodnie jak starym fotelu
Osiągi Jak dla mnie za d...

Nolan N70-2 X

Bardzo nietypowy kask. Szukałem czegoś na długie wyjazdy nową Africą Twin. Pierwszy wybór to Airoh Commander, ale okazał się za mały. N70-2X ...

Shark Skwal

Mam kask od niedawna i jest ok. Pasuje. Mam jeszcze Nolana n87. Nie narzekam. Tak dla mnie zrobione wygodne łatwo można wyprać wyściółkę. Jak k...

Akumulatory Varta

Dziadostwo . Po 15 miesiącach akumulator padł .Eksploatowany we właściwy sposób po 2 tygodniach postoju motocykla już nie odpala .
Powiem...


WYRAŹ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT PRODUKTU

Wysyłasz jako

Twoje imię/nick

Tytuł opinii

Ocena Ogólna

Twój komentarz

Przepisz kod
kod  

ZAŁĄCZ ZDJĘCIA

Opcjonalne oceny
Prowadzenie

Osiągi

Wygoda

Zawieszenie

Hamulce